VENEET MYY - BOATSTAR OY 

045 6180 867 

Myy vene!

Veneen myynti välityksellämme on yksinkertaista ja kustannuksiltaan hyvin kohtuullista. Lisäksi olemme varsin ripeitä myyjiä, koska asiakaskuntamme on hyvin laaja käsittäen maantieteellisesti Itämeren ympäristön maat.

Perustamme toimintamme vahvaan luottamukseen, niin toimeksiantajan kuin ostajankin suuntaan.
Lähtökohtana on, että saamme palkkamme vain toteutuneista kaupoista. Myyntitoimeksiannon tekeminen ei aiheuta Sinulle siis kustannuksia ennen kuin vene on myyty.
Tutustu oheiseen kuvaukseen veneen myyntitoimeksiannosta ja ota yhteyttä soittamalla +358 456180867

Veneesi hinnoittelu ja kuntotarkastus

Veneen hinta määräytyy kulloinkin markkinoiden mukaan. Karkea myyntihinta-arvio tehdään ilmoittamiesi veneen perustietojen, varustelistan ja oman kuntokuvauksesi perusteella. Mikäli ajatuksemme ovat tämän jälkeen yhteneväiset, tarkastamme vielä paikanpäällä veneesi tiedot sekä teknisen ja visuaalisen kunnon varmistaaksemme kaiken oleellisen, myyntiin vaikuttavan tiedon oikeellisuuden. Vahvistamme tällöin hinnoittelun perusteet.

Myyntipalkkio

Ennen toimeksiantosopimuksen laatimista sovimme myyntipalkkiosta ja sen perusteista. Veneet ovat yksilöllisiä ja  myytävyys poikkeaa toinen toisestaan. Näin ollen palkkioperustekin vaihtelee riippuen veneestä ja maantieteellisestä alueesta johtuvista seikoista.
Teemme kaikissa tapauksissa kaikkemme sen eteen, että vene myydään ja sille löytyy uusi omistaja. Myyntipalkkio maksetaan vasta veneen luovutuksen yhteydessä.

Toimeksiantosopimus

Myyntitoimeksiannosta tehdään aina kirjallinen sopimus, jossa määritellään mm. toimijat, myyntipalkkio, aika, hinnoittelu, mahdollinen rahoitusvelka, esittelyt, veneen ja avaimien säilytys.
Otamme veneestäsi paljon kuvia.
Valmistamme veneestäsi sähköisen myyntiesitteen, teemme esimerkkilaskelmat rahoitusta varten lataamme koko paketin järjestelmäämme. Ensimmäisinä tiedon saavat ne asiakkaamme, jotka ovat ilmoittaneet kiinnostuksensa tämän tyyppisestä veneestä. Hetken päästä ilmoitus on esillä toiminta-alueemme maissa johtavilla kauppapaikoillamme.

Esittelyt, koeajot ja neuvottelut

Mikäli veneesi on toimitettu myyntiin meidän toimipaikkaamme, hoidamme kaikki kaupankäyntiin liittyvät toimet siellä. Mikäli veneesi on myynnissä muualla, esim. omassa kotisatamassasi, sovimme kanssasi myyntitoimien käytännön järjestelyistä tapauskohtaisesti.

Tarjoukset

Ostajakandidaatti voi tehdä tarjouksen. Mikäli Sinä hyväksyt sen, hän voi varata veneen itselleen 10 vrk:n ajaksi maksamalla varausmaksun 5% asiakasvarain tilillemme. Tällöin laaditaan myös alustava kauppakirja ostoaikeesta. Ostajalla on tämän jälkeen 10vrk aikaa toimittaa tarpeellisiksi katsomansa tarkistukset ja tutkimukset omalla kustannuksellaan.
Mikäli ostajan suorittama tutkimus tuo esille vakavia, ennalta mainitsemattomia virheitä veneen rakenteissa tai tekniikassa, on hänellä oikeus purkaa kauppa. Tällöin hänelle palautetaan maksettu käsiraha täysimääräisesti. Toki virheen kuntoonsaattamisesta tai muusta kompensaatiosta neuvotellaan myös. Muussa tapauksessa edetään kohti loppumaksua ja luovutusta.

Kauppa-asiakirjat

Laadimme kaupasta kaikki tarvittavat asiakirjat, rahoitussopimukset, vakuutukset ja informoimme mahdollista rahoittajaa päättyvästä sopimuksesta.
Vienti- ja tuontikauppojen yhteydessä neuvomme osapuolia viranomaisrutiineista, rekisteröinneistä ja rekisteristä poistoista. 

Loppumaksu

Valvomme loppumaksun suorituksen, mikäli se tapahtuu vasta luovutuksen yhteydessä.

Luovutus

Luovutamme kaikki veneet ostajille itse. Sovimme kuljetusjärjestelyistä ostajan kanssa yleensä kaupanteon yhteydessä ja pidämme Sinut aikatauluista luonnollisesti täysin ajan tasalla. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä vaikka tänään täyttämällä oheinen lomake tai soita +358 456180867


Välitysveneet täältä ➞