VENEET MYY - BOATSTAR OY 

045 6180 867 

Parsun perämoottorit ovat sekä järjen että lompakon valinta

Parsun perämoottoreita on myyty Suomessa jo vuodesta 2007. Moottorit ovat vahvarakenteisia ja ne perustuvat koeteltuun tekniikkaan. Parsunin tehdas valmistaa nelitahtimoottoreita kokoluokassa 2,6 - 25 hevosvoimaa. Nämä nelitahtimoottorit tulevat lähinnä Euroopan ja USA:n markkinoille. Muualle maailmaan asiakkaat asiakkaat valitsevat usein moottorinsa Parsunin kaksitahtikoneista, joita tehdas tekee aina yhdeksäänkymmeneen hevosvoimaan asti. Meillä Suomessa ei näitä perinteisen tekniikan kaksitahtikoneita voi saastemääräysten vuoksi myydä huvikäyttöön, mutta niiden hankinta on edelleen sallittua ammattikäyttäjille.

Testattua laatua
Perämoottori on omistajalleen vuosien investointi. Siksi Parsun haluaa varmistaa, että ostaja saa aina virheettömän tuotteen monivuotiseksi palvelijakseen. Jokainen Parsun perämoottori koeajetaan huolellisesti määrämuotoisen ohjelman mukaan tehtaalla ennen pakkausta. Koeajon aikana koneen säädöt voidaan optimoida.
 
Tuotekehitystä asiakkaan parhaaksi
Parsunilla on voimakas tuotekehitysorganisaatio. Myös moottorien komponentit, kuten sytytystulpat, laakerit, maalit jne., tulevat maailmanluokan yrityksiltä.

Parsun perämoottorit koeajoallas