VENEET MYY - BOATSTAR OY 

045 6180 867 

OSAPIAN 30, 40, 55, 55S ja 80

Osapian-sähköperämoottorit sopivat kaikkiin soutuveneisiin jokaisen kukkarolle sopivaan hintaan. Ne ovat luotettavia, luontoystävällisiä ja lähes äänettömiä.

Osapian 30, 40 ja 55 mallit toimivat 12 voltin jännitteellä ja maksimitehot ovat 360, 480 sekä 660 wattia. Osapian 30 on erinomainen voimanlähde suippoperäiseen perussoutuveneeseen. Osapian 40 ja 55 sopivat tasaperäisiin soutuveneisiin tai jos kuormaa veneessä on enemmän. Tehokkaampi malli on myös hyvä valinta silloin, jos ajetaan kovemmissa keleissä tai merellä.

Huipputehokas Osapian 80 liitetään 12 voltin kahden akun sarjaan ja sen käyttöjännite on 24 V. 

Ohjauskahva on teleskooppinen ja käännettävissä ylös- ja alaspäin. Nopeuksia on valittavana eteenpäin 5 ja taaksepäin 3 . Kätevästä LED-näytöstä näkee akun varauksen.

Kaikissa malleissa on älykäs Power Management Systeemi PMG, joka antaa käyttäjälleen jopa viisi kertaa pidemmän käyttöajan.

Erikoismallissa Osapian 55 S on erityisen lyhyt rikiputki ( 660mm ). Osapianissa on kymmenen eri rikikulman asentoa ja moottori voidaan myös kipata vedestä täysin ylös.

Moottori soveltuu sekä järvi- että merikäyttöön, mutta on suositeltavaa huuhdella moottorin alaosa suolavesikäytön jälkeen.


Tekniset tiedot

Maksimi työntövoima


Teho (jatkuva/max)


Virta (jatkuva/max)


Jännite


Paino


Veneen koko


Nopeusalueet


Korkeus


Rungon materiaalit


Ohjaus


Akun näyttö


Potkuri


Kierrosluku vedessä


Äänitaso


Kallistuskulma


Laatikkomitat


Laatikkopaino